Визначення оригінальності відео ресурсів засобами ML.NET - Пузенко, Євген (My University, 2024)
Метою даної роботи є дослідження відео ресурсів для визначення їх оригінальності. Розроблене програмне забезпечення дає змогу визначити та оцінити відео ресурс перед подальшим аналізом. Галузі використання результатів даного дослідження: криптографія, комп'ютерна графіка, машинне навчання.
Keywords: .NET, C#, WPF, ML.NET, Cryptohraphy, Researching, AnomalyDetection, MulticlassClassification