Методичні рекомендації до організації, проведення та проходження науково-педагогічної практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Інформатика та інформаційні технології в освіті» спеціальності 014.09 – Середня освіта (Інформатика) - Літовченко, Владислав (My University, 2024)
У публікації викладено методологічні засади організації, проведення та проходження науково-педагогічної практики для магістрантів спеціальності Середня освіта (Інформатика), сформульовано мету, завдання та зміст практики, а також компетентності, результати навчання, основні вимоги та особливості проходження практики. Наведено методичні рекомендації з практичної діяльності магістрантів
Keywords: науково-педагогічна практика, Середня освіта (Інформатика)