Розробка вебдодатка для управління та обміну цифровою інформацією - Рощенюк, Владислав (My University, 2024)
Під час написання кваліфікаційної роботи було досліджено тематику архітектурних рішень для масштабованих додатків, з використанням різноманітних мов програмування та проаналізовано сферу обміну цифрових товарів в мережі. Реалізований додаток, покликаний створити додаткову можливість для маловідомих, в мережі інтернет осіб чи пересічних користувачів мережі, або ж, невеликих компаній представляти собою “автора” цифрової інформації і створити додаткове джерело доходу, чи просто отримати подяку від небайдужих людей за свою творчість, напрацювання, тощо.
Keywords: крос-платформа, обмін інформації, пожертвування