Чисельні методи : навчальний посібник - Івашко, Віктор Вікторович; Карачевцев, Артем Олегович (My University, 2024)
Навчальний посібник містить матеріали для вивчення теоретичних основ та практичного застосування теорії чисельних методів. Теоретичні положення інтерпретуються геометрично з відповідними ілюстраціями. Для більшості методів побудовані алгоритми, які реалізуються за допомогою ПК. Лабораторні роботи дають можливість закріпити здобуті знання. Для студентів закладів вищої освіти галузі знань № 12 «Інформаційні технології».