ОСНОВИ АВТОМАТИКИ ТА СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ - Гавриляк, Михайло Степанович (Чернівецький національний університет, 2022)
Навчальний посібник призначений для формування у студентів грунтовних знань про загальні принципи побудови і закони функціонування автоматичних систем керування, основні методи аналізу й синтезу неперервних і дискретних систем керування при детермінованих і випадкових зовнішніх впливах.
Keywords: система; автоматичне керування; ланки системи автоматичного керування; стійкість; якість; функціональна схема