Інтелектуальний аналіз даних. Навчально-методичний посібник з лабораторних робіт - Талах, Марія Віталїївна (My University, 2024)
Навчальний посібник надає студентам знання та навички для ефективного використання методів аналізу даних у різних сферах. Посібник охоплює широкий спектр тем, включаючи препроцесінг даних, алгоритми навчання з вчителем та без вчителя, оцінку якості моделі, підбір оптимальних параметрів та ансамблеві архітектури аналізу даних. Цей посібник призначений для студентів спеціальності 122 "Комп'ютерні науки", а також всіх бажаючих. Він містить теоретичні та практичні аспекти розробки та застосування інтелектуального аналізу даних. Ця книга буде корисною для всіх хто цікавиться інформаційними технологіями, аналізом даних та використанням інтелектуальних методів у своїй роботі.
Keywords: інтелектуальний аналіз даних, data mining