Оподаткування в зарубіжних країнах - Михалків, Алла,Анатоліївна; Ковальчук, Тетяна Миколаївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
У навчальному посібнику описано податкові системи низки економічно розвинених країн і деяких країн, що розвиваються . Розглянуто особливості побудови ключових податків, що формують податкові системи, порядок формування податкових баз і встановлення податкових ставок та особливості обчислення податків у зарубіжних країнах. Суттєву увагу приділено питанням гармонізації податкових систем у рамках Євросоюзу.