Роль природотерапії у системі впровадження здоров’язбережувальних технологій у початковій школі - Бигар, Ганна; Гнатюк, Анастасія (Хмельницький, 2024)
Природотерапія стає все більш актуальною у сучасному світі як здоров’язбережувальна технологія через наростаючі екологічні проблеми, такі як забруднення повітря та зміна клімату. Ці проблеми негативно впливають на фізичне та психічне здоров’я молодших школярів. У контексті швидкого ритму життя та стресу природотерапія стає важливим засобом для відновлення балансу, зменшення стресу і покращення загального стану завдяки взаємодії з природним середовищем.
Keywords: природотерапія, здоров’язбережувальні технології