ХІМІЯ 2.0 - Скрипська, Ольга Василівна; Андрійчук, Юлія Мирославівна; Лявинець, Олександр Семенович; Фочук, Петро Михайлович; Іваніцька, Валентина Григорівна; Копач, Олег Вадимович; Халавка, Юрій Богданович; Вержак, Євгенія Василівна; Кобаса, Ігор Михайлович; Воробець, Марія Михайлівна; Сачко, Анастасія Валеріївна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Збірник «Хімія 2.0» містить різнорівневі тестові завдання з основних тем загальної, неорганічної, аналітичної, органічної та фізичної хімії, які є складовими освітньої програми «Хімія». Узагальнена у збірнику база тестових завдань призначена для підготовки студентів бакалаврського рівня вищої освіти до комплексного кваліфікаційного іспиту. Збірник може бути використаним для самостійної роботи студентів, для підготовки їх до заліків та екзаменів на різних етапах навчання. Збірник буде також корисним для підготовки вступників на освітні програми магістерського рівня.
Збірник тестових завдань для підготовки до фахових іспитів
Keywords: хімія; речовина; хімічний елемент; властивості; хімічна реакція; тестові завдання; будова