Нестандартні методи розв’язування задач з геометрії у 8-9 класах ЗЗСО - Миронюк, Марія-Адріана (My University, 2023)
Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (25–27 квітня 2023 року). Математичний факультет.
Keywords: Матеріали студентської наукової конференції Чернівецького національного університету (25–27 квітня 2023 року). Математичний факультет.