Організація екскурсійних послуг у туризм - Король, Олександр Дмитрович (My University, 2016)
У методичному посібнику розкриті теоретико-методологічні засади екскурсійної діяльності та технологія підготовки екскурсії. Як приклад розглянуті екскурсійні маршрути по Чернівцях і Буковині. Для студентів спеціальності «Туризм», як базовий з предмета «Організація екскурсійних послуг», а також для екскурсоводів, як «помічник» у вдосконаленні існуючих і розробці нових екскурсій.