ВИЩА МАТЕМАТИКА ДЛЯ ЕКОНОМІСТІВ (опорний конспект лекцій та практикум) - Пукальський, Іван Дмитрович; Лусте, Ірина Петрівна; Яшан, Богдан Олегович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
У навчальному посібнику подається теорія, приклади та задачі з основних розділів вищої математики – лінійної алгебри та аналітичної геометрії, векторної алгебри, теорії границь, диференціального та інтегрального числення функції однієї та багатьох змінних, диференціальних рівнянь. До кожної теми пропонуються систематизовані добірки задач для самостійного розв’язування, що мають тренувальний і контролюючий характер. Призначений для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Keywords: вища математика; лінійна алгебра; аналітична геометрія; теорія границь; диференціальні рівняння