Німецько-український глосарій і лексичні завдання для підручника „Begegnungen А2+“ (частина 4) - Мельник, Юлія (My University, 2023)
Навчальний посібник має на меті допомогти студентам факультету іноземних мов, які вивчають німецьку мову як другу іноземну на основі підручника Begegnungen A2+ від видавництва Schubert-Verlag, опанувати лексичний матеріал лекцій 5-8. Посібник містить словник до основної частини (Teil A) відповідних лекцій, завдання для тренування та перевірки знань, а також перелік дієслів із керуваннями. Доповнюють матеріал практикуму модулі на ресурсі Quizlet із картками для заучування, завданнями і тестами до зазначеної лексики.
Keywords: Deutsch; Wortschatz; Lehrwerk "Begegnungen"; Niveau A2