Гакман А.В. Концептуальні засади соціально-педагогічної та психологічної реабілітації дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій, засобами оздоровчо-рекреаційної рухової активності : [монографія] / Анна Вікторівна Гакман. – Чернівці : Чернівецький нац. ун-т, 2025. – 196 с. - Гакман, Анна (My University, 2025)
У монографії розглянуто теоретико-методологічні основи соціально-педагогічної та психологічної реабілітації дітей, які постраждали від воєнних дій. Охарактеризовано якість життя, соціальну адаптацію та психофізичний стан дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій. На основі експериментальних даних сформульовано технологічні засади соціально-педагогічної та психологічної реабілітації дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій, засобами оздоровчо-рекреаційної рухової активності. Розкрито концептуальні засади соціально-педагогічної та психологічної реабілітації дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій, засобами оздоровчо-рекреаційної рухової активності в різних середовищах: освітніх, спортивних та рекреаційних закладах. Представлено проєкт загальнодержавної концепції соціально-педагогічної та психологічної реабілітації дітей, які постраждали від воєнних дій на 2025-2030 роки. Для фахівців спеціальності фізична культура та спорт, фітнесу та рекреації, викладачів, науковців, аспірантів, студентів, усіх, хто цікавиться актуальними проблемами соціально-педагогічної та психологічної реабілітації осіб різного віку, зокрема дітей.
Keywords: теоретико-методологічні основи соціально-педагогічної та психологічної реабілітації дітей, які постраждали від воєнних дій