МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИКОНАННЯ ЗАВДАНЬ АСИСТЕНСЬКОЇ ПРАКТИКИ - Гавриляк, Михайло Степанович (My University, 2021)
Асистентська практика студентів є завершальним етапом навчання та проводиться на випускному курсі з метою узагальнення та вдосконалення здобутих ними знань, практичних умінь і навичок, оволодіння професійним досвідом та готовності їх до самостійної трудової діяльності, а також збору матеріалів для виконання магістерської дипломної роботи.
Keywords: Асистенська практика