Вплив функціонального тренінгу на фізичну підготовленість футболістів 15–17 років - Бандурак, Святослав Андрійович (Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2025)
В роботі охарактеризовано сучасні підходи до фізичної підготовки футболістів, розроблено і обгрунтувано програму функціонального тренінгу фізичної підготовленості футболістів 15-17 років, обгрунтовано ефективність застосування програми функціонального тренінгу на показники фізичної підготовленості футболістів 15-17 років. Це дозволить покращити результати фізичної підготовленності футболістів 15-17 років.
Keywords: футбол, фізична підготовка, функціональна стійкість.