Сікора В., Зозуляк І. Методика навчання розв'язування систем ірраціональних рівнянь на факультативних заняттях в ЗЗСО // Матеріали міжнародної наукової конференції "Математика та інформаційні технології", присвяченої 55-річчю факультету математики та інформатики Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (Чернівці, 28-30 вересня 2023 р.).– Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2023.– С.306-307. - Сікора, Віра Степанівна; Зозуляк, Ірина (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Розглянуто методику навчання розв'язування систем ірраціональних рівнянь на факультативних заняттях в ЗЗСО.
Keywords: системи ірраціональних рівнянь; методика навчання розв'язування