Використання акробатичних вправ для розвитку координаційних здібностей тенісистів на етапі попередньої базової підготовки - Карпова, Карина Сергіївна (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі здійснено дослідження проблеми використання акробатичних вправ у навчально-тренувальному процесі тенісистів, зокрема на етапі попередньої базової підготовки. Окреслено теоретико-методичні засади розвитку координаційних здібностей як складової спеціальної фізичної підготовки, обґрунтовано та експериментально перевірено ефективність комплексу таких вправ для розвитку координаційних здібностей тенісистів 10- 12 років.
Keywords: координація, перекиди, спеціальна фізична підготовка, стрибки, теніс.