Терапевтично-компенсаторні можливості синергії релігійних та мистецьких смислів в умовах війни - Горохолінська, Ірина (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Авторка міркує про терапевтично-компенсаторну функцію мистецтва, що актуалізує релігійні смисли, в умовах війни
Keywords: релігія та війна; мистецтво та війна; терапевтична функція мистецтва; терапевтична функція релігії