Розвиток комунікативних навичок старших дошкільників засобами інноваційних логопедичних технологій - Колісник, Вікторія Вікторівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У кваліфікаційній роботі конкретизовано зміст основних дефініцій сучасної педагогічної науки в предметі дослідження; описано інноваційні логопедичні технології для роботи з дітьми з порушенням мовлення; розроблено рекомендації впровадження інноваційних технологій на логопедичних заняттях з дітьми з порушенням мовлення; експериментально досліджено ефективність впровадження інноваційних технологій на логопедичних заняттях з дітьми з порушенням мовлення.
Keywords: комунікативні навички; комунікативний розвиток дитини; інноваційні логопедичні технології; структура розвитку комунікативних навичок