Психологічні особливості професіоналізації студентів на етапі навчання у закладі вищої освіти - Кузнєцова, Катерина; Комісарик, Марія (Чернівецький національний Університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Інтенсивність і різноманітність соціальних контактів – одна з особливостей сучасного життя. У результаті цього емоційне благополуччя та стабільність людини, ефективність її діяльності стають більш залежними від взаємодії з іншими людьми. Водночас змінилося середовище дитини: сьогодні дитина прилучена до принципово нової ситуації ‒ розірваних зв’язків, коли з дошкільного віку дитина вступає у величезний розгорнений соціальний простір. Ураховуючи вищезазначене, вважаємо, що проблема розгляду та вивчення особливостей формування толерантності в дошкільному віці стає актуальною та нагальною.
Keywords: толерантність, дошкільний вік, соціальні контакти