Проблема психологічного та психічного здоров’я підлітків в сучасних суспільних умовах. - Собкова, Світлана Іванівна; Гаркавенко, Ніна Власіївна (My University, 2022)
Монографія містить результати роботи колективу кафедри психології ЧНУ над науковою темою кафедри з найбільш актуальних аспектів фундаментальних проблем сучасності. Для викладачів ВНЗ, студентів спеціальностей «Психоло гія», «Практична психологія», «Соціальна педагогіка»; практикуючих психологів і всіх, кого цікавить дана тема.
Keywords: психічне здоров'я, психологічне здоров'я, підліток