Особливості відновлення пацієнтів з інсультами - Bodnar, Yurii Vasyliovych; Kozik, Nataliia Mykolaiivna (матеріали ІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., 16.лют. 2023 р. Чернівці, 2023)
Метою роботи було теоретичне обґрунтування використання засобів та методів, які застосовуються у відновленні пацієнтів з інсультами.
Keywords: інсульт, відновлення, терапевтичні вправи, лікувальна гімнастика