Банківська система - Марич, Максим; Нікіфоров, Петро Опанасович; Марусяк, Наталія (Видавництво "Рута", 2022)
Методичні рекомендації призначені для студентів усіх форм навчання за напрямом підготовки 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» галузі знань 07 «Управління та адміністрування». Методичні рекомендації призначені для студентів, аспірантів, викладачів, менеджерів і банківських працівників для поглиблення і формування системного уявлення про становлення і сучасне функціонування банківської системи України.
Keywords: Банківська система; Банк; Активи банку; Банківське регулювання; Капітал банку; Банківський нагляд