СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЬ ГОСПОДАРЮВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ - Кобеля, Зоряна Ігорівна; Чумак, Максим Ігорович (ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ, 2023)
Загальний контекст проблеми господарювання сільськогосподарських підприємств позначений доцільністю теоретико-методичного обґрунтування, а також розробкою пріоритетних засад удосконалень, що передбачає: визначення та аналіз трендів соціально-економічної результативності підприємництва; дослідження організаційно-економічної ефективності сільськогосподарських підприємств з урахуванням соціального спрямування та ринкових трансформацій.
Keywords: СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНА РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЬ, ГОСПОДАРЮВАННЯ, СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКІ ПІДПРИЄМСТВА