Особливості стратегічного управління закладом освіти в контексті реалізації Нової української школи - Нікула, Наталя Вікторівна (Суми: ФОП Цьома С.П, 2025)
у публікації автором розкрито основні особливості реалізації стратегічного управління закладом освіти в контексті реалізації нової української школи. Проаналізовано основні нормативні документи системи освіти України, які обґрунтовують актуальність обраної теми. Проаналізовано ключові поняття стратегічного управління, розкрито основні теоретичні аспекти та шляхи його реалізації.
Інновації в науці: сучасний вимір: матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції молодих дослідників
автором розкрито основні особливості реалізації стратегічного управління закладом освіти в контексті реалізації нової української школи. Проаналізовано основні нормативні документи системи освіти України, які обґрунтовують актуальність обраної теми. Проаналізовано ключові поняття стратегічного управління, розкрито основні теоретичні аспекти та шляхи його реалізації.
Keywords: стратегія, стратегічне управління, особливості стратегічного управління.