Профілактика кібербулінгу в роботі з молодшими школярами - Гавлюк, Францішка Людвігівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У кваліфікаційній роботі роботі розглянуто теоретико-методологічні підходи до дослідження проблеми профілактики кібербулінгу молодших школярів; розкрито педагогічні умови профілактики кібербулінгу молодших школярів, проведено дослідження стану обізнаності з кібербулінгом учнів молодшого шкільного віку; систематизовано профілактичні засоби впливу на молодших школярів з метою попередження кібербулінгу та запропоновано методичні рекомендації щодо організації профілактики кібербулінгу молодших школярів
Keywords: інтернет; кібербулінг; освітнє середовище; профілактика кібербулінгу; молодші школярі