НАВЧАЛЬНІ ПРОГРАМИ спеціальностей 014.07 «Середня освіта (Географія)» та 106 «Географія» - Ємчук, Тетяна Володимирівна; Чубрей, Олександра Степанівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Пропоноване видання містить матеріали з навчальних дисциплін обов’язкових компонентів циклу професійної підготовки освітньо-професійної програми «Географія» спеціальності 014.07 «Середня освіта (Географія)», галузі знань 01 «Освіта/Педагогіка» та освітньо-професійної програми «Географія» спеціальності 106 «Географія», галузі знань 10 «Природничі науки». Кожна із запропонованих навчальних програм, розроблених фахівцями кафедри економічної географії та екологічного менеджменту Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, структурно охоплює шість позицій, з-поміж яких: мета навчальної дисципліни, результати навчання, рівні компетентностей та програмних результатів здобувачів вищої освіти, опис навчальної дисципліни, рекомендована література та інформаційні ресурси, на основі яких здійснюється викладання відповідних освітніх компонентів.
Keywords: спеціальність 014.7; Середня освіта (географія); навчальні програми