Удосконалення обліково-аналітичного забезпечення управління нематеріальними активами підприємства - Танасієва, Марина (Чернівецький нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
Система управління нематеріальними активами потребує якісного інформаційного забезпечення, яке формується переважно у системах обліку, звітності та економічного аналізу. Тому удосконалення обліково-аналітичного забезпечення управління нематеріальними активами відіграє вирішальну роль у досягненні успіхів господарювання та забезпеченні траєкторії сталого розвитку підприємства.
Keywords: управління; нематеріальні активи; обліково-аналітичне забезпечення