Ефективність програми навчання плавання дітей молодшого шкільного віку в умовах глибокого басейну - Заокіпний, Ілля Сергійович (My University, 2023)
Розкрито особливості формування навички плавання у дітей молодшого шкільного віку. Доведено ефективність програми навчання плавання дітей молодшого шкільного віку в умовах глибокого басейну із комплексним використанням спеціальних підтримуючих засобів на воді та диференціюванням фізичної підготовки в процесі занять у залі.
Keywords: навчання плавання, діти молодшого шкільного віку, глибокий басейн, підтримуючі засоби на воді.