Методичні вказівки до написання та захисту курсових та кваліфікаційних робіт спеціальності 124 “Системний аналіз” (для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання) / Уклад.: Черевко І.М., Перцов А.С., Піддубна Л.А., Юрченко І.В.– Чернівці: Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024.– 63 с. - Юрченко, Ігор Валерійович; Черевко, Ігор Михайлович; Піддубна, Лариса Андріївна; Перцов, Андрій Сергійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Методичні вказівки до написання та захисту курсових та кваліфікаційних робіт призначені для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 124 “Системний аналіз” освітнього ступеня бакалавр та магістр. У методичних вказівках розкрито мету й задачі проектування та розробки, докладно охарактеризовані вимоги до структури, змісту, оформлення документації, також описані порядок, вимоги та критерії оцінки захисту курсових та кваліфікаційних робіт. Матеріал методичних вказівок призначений для здобувачів вищої освіти, наукових керівників та рецензентів, членів екзаменаційних комісій із захисту курсових та кваліфікаційних робіт спеціальності 124 “Системний аналіз”.
Методичні вказівки до написання та захисту курсових та кваліфікаційних робіт призначені для здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 124 “Системний аналіз” освітнього ступеня бакалавр та магістр. У методичних вказівках розкрито мету й задачі проектування та розробки, докладно охарактеризовані вимоги до структури, змісту, оформлення документації, також описані порядок, вимоги та критерії оцінки захисту курсових та кваліфікаційних робіт. Матеріал методичних вказівок призначений для здобувачів вищої освіти, наукових керівників та рецензентів, членів екзаменаційних комісій із захисту курсових та кваліфікаційних робіт спеціальності 124 “Системний аналіз”.
Keywords: Методичні вказівки; кваліфікаційна робота; системний аналіз