Методичні рекомендації до курсу: «Усна історія: методологія та методи дослідження» для студентів спеціальності 032 Історія та археологія галузі знань № 03 Гуманітарні науки та спеціальності 014 Середня освіта (Історія) галузі знань № 01 Освіта магістерського рівня освіти денної та заочної форм навчання - Skoreyko, Hanna (Технодрук, 2023)
Методичні рекомендації розроблені на основі навчального плану факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича і призначені для студентів денної та заочної форми навчання освітньо-професійної програми напряму підготовки фахівців 032 Історія та археологія та освітньо-професійної програми спеціальності 014 Середня освіта (Історія) галузі знань № 01 Освіта. У посібнику подані загальні відомості про навчальний курс «Усна історія: методологія та методи дослідження», вимоги до виконання та захисту наукових робіт, вимоги та приклади оформлення документації.