Менеджмент і адміністрування : підручник для магістрів - Галушка, Зоя Іванівна (Чернівецький національний університет, 2021)
Розділи підручника – це низка базових навчальних дисциплін у підготовці магістрів спеціальності 073 «Менеджмент» за освітньою програмою «Менеджмент організацій і адміністрування», кожна з яких має чітко визначену предметну сферу, завдання і мету, забезпечує фундамент підготовки висококваліфікованих фахівців, здатних ідентифікувати й аналізувати задачі та проблеми у сфері менеджменту, науково обґрунтовувати та приймати ефективні управлінські рішення, нести відповідальність за діяльність організації, забезпечувати її стійкий довготривалий розвиток у конкурентному середовищі. Ці розділи забезпечують здобуття студентами загальних і професійних компетенцій менеджера та результати навчання, визначені стандартом освіти спеціальності.
Keywords: менеджмент організацій, управлвння проєктами, публічне адміністрування, самоменеджмент, управління змінами, управління якістю, управлінські рішення