Випускна кваліфікаційна робота першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності “Фінанси, банківська справа та страхування” - Бак, Наталія Андріївна; Нікіфоров, Петро Опанасович; Марусяк, Наталія Леонідівна; Третякова, Олена Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Видання містить методичні вказівки до виконання випускних кваліфікаційних робіт для здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю “Фінанси, банківська справа та страхування”. Подано загальні рекомендації методичного характеру, зразки заяви, клопотання, індивідуального завдання на виконання роботи, оформлення титульної сторінки, анотацій, списку використаних джерел, а також орієнтовну тематику випускних кваліфікаційних робіт и. Для студентів усіх форм навчання.
Keywords: Фінанси; випускна кваліфікаційна робота; наукове дослідження; захист; перевірка на оригінальність