Міжнародний туризм: методика і матеріали статистичних досліджень - Скутар, Тетяна Дмитрівна; Король, Олександр Дмитрович (Рута, 2008)
У виданні викладені питання статистики міжнародного туризму, зокрема методи збору й обробки статистичної інформації, а також надано багатий фактичний матеріал щодо кількісних показників міжнародного туризму в розрізі туристичних регіонів та країн світу. Для фахівців, викладачів і студентів, що спеціалізуються в галузі туризму.
Keywords: міжнародний туризм; статистика міжнародного туризму; прибуття; туристичні доходи; вибуття; туристські витрати; статистика туристських потоків