Моя Ярослава (з роздумів над неминулим) - Kovalets, Lidija (My University, 2025)
Ковалець Л. Моя Ярослава (з роздумів над неминулим) // Ярослава: Спогади про Ярославу Мельничук, її вибрані статті та бібліографія / упоряд. Богдан Мельничук, Лідія Ковалець, Тетяна Мурашевич. Чернівці: ВД «Букрек», 2025. С. 31-35.