Вплив інтенсивності військового конфлікту на розвиток міжнародного туризму в Україні - Костащук, Володимир Іванович (Львівський національний університет імені Івана Франка, 2023)
Військова агресія має істотний вплив на розвиток всіх сфер суспільного життя. Не виключенням стала агресія російської федерації проти України, що розпочалась із спеціальної військової операції із захоплення Автономної республіки Крим 20 лютого 2014 р. Згодом вона була продовжена у вигляді сепаратистках виступів на сході та півдні України, що з квітня переросли у збройні сутички а згодом i в повноцінні військові дії – війну.
Keywords: військові дії; військова агресія; міжнародні туристи