Вплив індивідуального профілю функціональної асиметрії на спеціальну фізичну підготовку у баскетболістів 13-14 років - Шуманський, Олександр Григорович (My University, 2023)
У роботі визначено індивідуальний профіль функціональної асиметрії баскетболістів 13-14 років. Визначено вплив індивідуальних особливостей у профілі функціональної асиметрії на спеціальну фізичну підготовку баскетболістів 13-14 років. Дослідження, які всебічно враховують особливості прояву моторної асиметрії на спеціальну фізичну підготовку у баскетболістів, ще мало вивчені. Отже, тема визначення впливу індивідуального профілю на спеціальну фізичну підготовку баскетболістів 13-14 років є актуальною.
Keywords: баскетболісти 13-14 років, функціональна асиметрія, спеціальна фізична підготовка