Світова рада дошкілля – координаційний орган українського дошкілля в США і Канаді - Рудницька-Юрійчук, Ірина Романівна (Науково-дослідний інститут українознавства, м.Київ, 2009)
У статті досліджується діяльність Світової ради дошкілля в США і Канаді, її роль у розбудові національної системи освіти й виховання зарубіжних українців.
Keywords: закордонні українці,; національне виховання,; Світова Рада Дошкілля,; українська діаспора