Роль держави та міжнародного співробітництва в умовах глобалізації міжнародного правопорядку - Задорожна, Світлана (Науковий вісник Чернівецького університету: Збірник наук. праць., 2013)
Досліджується вплив держави, міжнародних організацій та міжнародного співтовариства в цілому на глобалізацію міжнародного правопорядку, а також на формування загальнокультурних принципів у міжнародному правопорядку.
Keywords: міжнародне право, теорія міжнародного права, правова глобалізація, загальнокультурні принципи.