Домашнє читання для студентів-германістів 2 курсу факультету іноземних мов (на матеріалі роману Корнелії Функе „Чорнильне серце“): навчальний посібник. - Томнюк, Людмила (Технодрук, 2020)
Навчальний посібник складено у відповідності до навчальної програми курсу „Основна іноземна мова (німецька)“, що призначена для студентів 2 року навчання. Всі завдання мають практичний характер і сприяють розвитку у студентів монологічного і діалогічного мовлення, формуванню культурної компетенції, удосконаленню мовної компетенції, що є невід’ємною складовою професійної компетентності майбутнього вчителя чи перекладача німецької мови. Авторка переслідує такі завдання: навчити студентів самостійно працювати з художнім текстом і продуктивно користуватися довідковою літературою, сформувати вміння поверхневого і деталізованого читання, розширити і поглибити фонові знання студентів, виховувати у студентів любов до читання і вміння отримувати моральне та естетичне задоволення від роботи з художнім текстом.