Тенденції розвитку сучасної вузівської бібліотеки: реалії та перспективи : колективна монографія. - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2020)
Видання підготовлено на основі доповідей учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції за міжнародною участю „Тенденції розвитку сучасної вузівської бібліотеки: реалії та перспективи” з нагоди 165-річчя з дня заснування Наукової бібліотеки ЧНУ (м. Чернівці, 19-20 вересня 2017 року). Розраховано на фахівців і дослідників у галузі бібліотечної справи.