Методи підвищення конкурентоспроможності української продукції на світовому ринку - Бойда, Світлана; Собко, Анастасія (КНЕУ, 2022)
Досліджено поняття «конкурентоспроможність продукції», обґрунтовано основні методи підвищення конкурентоспроможності продукції. Проаналізовано динаміку інноваційної активності промислових підприємств України. Визначено чинники, які впливають на формування конкурентоспроможності продукції.
METHODS OF INCREASING THE COMPETITIVENESS OF UKRAINIAN PRODUCTS ON THE WORLD MARKET
Keywords: методи; ринок; продукція; конкуренція; менеджмент