3D візуалізація архітектурних об’єктів на базі рушія Unreal Engine 5 - Балух, Михайло (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі описані етапи створення 3D візуалізації на базі рушія Unreal Engine 5 з використанням Lumen, Nanite Virtualized Geometry, Ray tracing та RealityCapture.
Keywords: візуалізація, модель, освітлення, матеріал, тіні, текстура, технологія, рендер, сцена, архітектура, Lumen, Nanite, Ray tracing