Науковий доробок професора Іларіона Слинька - Кульбабська, Олена Валентинівна; Гуйванюк, Ніна Василівна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
Подано бібліографію видатного українського граматиста, доктора філологічних наук, професора, завідувача кафедри української мови Чернівецького національного університету, що вияскравлює Я-науковця.
Keywords: Чернівецький університет, кафедра української мови, синтаксична наукова школа, І. І. Слинько, історичний синтаксис української мови, методика викладання української мови, бібліографія, Я-науковця.