МАТЕРІАЛИ навчальної практики з геодезії та топографії - Дарчук, Костянтин Вікторович; Мельник, Антон Анатолійович; Сабадаш, Володимир Ілліч (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У пропонованому виданні наведено низку текстової, табличної та графічної інформації, яка відображає зміст топографо-геодезичних вишукувальних робіт. Рекомендовано як зразок належного виконання завдань навчальної геодезичної та топографічної практик, зокрема в процесі заповнення й оформлення відповідних форм, журналів, відомостей та бланків, а також складання планово-картографічних матеріалів. Для студентів вищих навчальних закладів, спеціальностей “Геодезія та землеустрій”, “Будівництво та цивільна інженерія”, “Архітектура та містобудування”, “Садово-паркове господарство”, а також інших напрямів підготовки, компетенції яких пов’язані з топографо-геодезичними дисциплінами.
МАТЕРІАЛИ навчальної практики з геодезії та топографії
Keywords: Геодезія, теодолітний хід, знімання,нівелювання, геодезичні прилади