ВПЛИВ ЕМОЦІЙНОГО ІНТЕЛЕКТУ НА РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ СПІВРОБІТНИКІВ - Liubov, Vodianka (My University, 2023)
Обґрунтовано зростання прийнятності емоційного інтелекту як основного фактору оцінювання особистості та ефективного управління людськими ресурсами. Емоційний інтелект як здатність розвивати потенціал, співпереживати, співпрацювати, мотивувати та розвивати інших не можна відокремити від системи ефективної діяльності та управління людськими ресурсами. Зокрема, розглянуто теоретичні підходи до вивчення емоційного інтелекту; проведено аналіз вітчизняних та зарубіжних методик аналізу та визначення емоційного інтелекті; проаналізовано рівень емоційного інтелекту співробітників на ТОВ «Меблі Сіті» та визначено які фактори впливають на зниження його рівня.
Keywords: емоційний інтелект, управління персоналом, результативність