Ковалець Т. Маловідомі козацькі й татарські конфесати із часів Жванецької кампанії 1653 року - Kovalets, Taras (My University, 2018)
Ковалець Т. Маловідомі козацькі й татарські конфесати із часів Жванецької кампанії 1653 року // Нові дослідження пам'яток козацької доби в Україні. Вип. 27. К., 2018. С. 440–447.