Непересічна постать Марії Білоус-Гарасевич в історії українського літературознавства та критики - Щербань, Анна Миколаївна; Меленчук, Ольга Василівна (My University, 2024)
У тезах йдеться про українську діаспорну письменницю, літературознавицю та критикиню Марію Савівну Білоус-Гарасевич. Акцентовано на її життєвій долі та виокремлено здобутки на ниві українського письменства та літературознавства.
Keywords: війна; еміграція; діаспорний; український; письменники