АКАДЕМІЧНЕ ПИСЬМО ДЛЯ НАУКОВЦІВ / ACADEMIC WRITING FOR PhD STUDENTS - Матійчак, Альона Анатолівна; Гладкоскок, Леся Григорівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Навчальний посібник містить сучасні автентичні матеріали наукового профілю. Структура посібника забезпечує формування в аспірантів широкого тематичного словника, активне засвоєння функціональної лексики, розвиток навичок перекладу, тобто всіх тих компетентностей володіння академічним письмом та риторикою іншомовного спілкування, які необхідні сучасному науковцю. Рекомендовано для аспірантів гуманітарних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Keywords: іншомовна комунікація; мовленнєві компетентності; функціональна лексика; риторика іншомовного спілкування